Hvorfor blive medlem af et professionelt netværk?

Du kan bruge dit medlemskab i et professionelt erhvervsnetværk i mange sammenhænge. 

Networking og relationsskabelse i fagspecifikke netværk giver mulighed for faglig og kompetent sparring, som kan være med til at udvikle dig personligt og fagligt. 

Derudover kan professionelle netværk udmønte sig i konkrete jobmuligheder, hvis du forstår at vise dine kompetencer og aktivt viser den retning du ønsker at gå i. 

Dit udbytte af et erhvervsnetværk vil altid afhænge af dit eget engagement i netværket og den energi, som du lægger i dit medlemskab. Det er derfor også umuligt at garantere en specifik værdi som medlemskabet vil indbringe for dig eller din virksomhed. I Useful-Network opfordrer vi derfor vores medlemmer til at deltage i vores arrangementer så ofte som muligt for at få størst udbytte af medlemskabet.

Hvorfor så Useful-Network?

Der er mange netværksgrupper i det danske erhvervsliv – fælles for mange af disse er, at de enten primært har medlemmer i en specifik aldersgruppe eller har et meget specifikt fokus.

Useful-Network er for dig, som ønsker at udbygge dit netværk samt deltage i plenumgrupper, der tilsigter gensidig videns- og erfaringsdeling.

Netværket arbejder for at give medlemmerne et pust af sammenhold i branchen – uden at skæve til alder eller fokusere på kun ét emne.

Så hvis du søger:

  • Et inspirerende og innovativt netværk, der kun huser faglige og kompetente erhvervspersoner med interesse i sparring
  • Et netværk, der altid har dine interesser in mente, når vi udarbejder årsprogrammet
  • Et netværk, der udelukkende fokuserer på relevante arrangementer for dig med tilknytning til byggebranchen – enten direkte eller i indirekte forstand

– Så er Useful-Network måske din kommende netværksgruppe.

Du kan deltage som gæst ved et af vores arrangementer, hvis du er blevet nysgerrig på netværket og overvejer at søge medlemskab. Læs mere om medlemskabsprofilen, procedure og kontingent på siden Medlemskab.

Som medlem mulighed for at præsentere din virksomhed ved et af vores årlige arrangementer, hvis der er grundlag for et tema eller en interessant vinkel på din forretning og/eller dennes ydelser. Netværket tilbyder også rådgivning og én til én-møder medlemmerne imellem på forespørgsel.

Læs mere om vores medlemsprofiler, optagelsesprocedure, kontingent og medlemskabets indhold på siden medlemskab.